1 min. čitanja

Nasred ceste na splitskom Žnjanu - rasvjetni stup!

Nasred ceste na splitskom Žnjanu - rasvjetni stup!
Foto: Facebook

Vrlo je neobično kada se nasred ceste nađe jedan rasvjetni stup, a još gore kad on zbog svoj položaja smeta prolasku! Društvenim mrežama zato kruži jedna čudna fotografija i svi se pitaju - zašto?

Kolege iz Dalmacije danas upit su poslale gradu Splitu, a oni su im odgovorili kako se ovaj "simpatični" stup na ovoj lokaciji nalazi već 13 godina te "vrući" krumpir prebacili na privatnog vlasnika zemljišta i građevinsku inspekciju.

- Navedeni stup je u vlasništvu HEP-a i nalazi se na istoj lokaciji minimalno 13 godina i to pokraj, a ne na nerazvrstanoj cesti", otkrili su nam u početku iz Grada Splita. Na kraju su se pozvali na građevinski inspekciju te su nas uputili da im se obratimo. Do zabune dolazi jer je privatni vlasnik asfaltirao dio privatnog zemljišta uz nerazvrstanu cestu. Grad Split nije obavljao niti može obavljati radove na navedenoj lokaciji. Ovim putem vas upućujemo na građevinsku inspekciju radi možebitnog njihovog postupanja i utvrđenja legalnosti zahvata asfaltiranja - poručuju iz Grada.

Na društvenim je mrežama bilo i dosjetljivih komentara od kojih se posebno izdvaja jedan.

- Dobro da nije vodoravno - napisao je jedan građanin. Kažu da dok god imate smisla za humor sve možete preživjeti pa čak i bezbolno zaobići rasvjetne stupove na cestama!

J.T.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.