Nasilnik s Platka izbačen iz borilačkog kluba

RIJEKA - Šef borilačkog kluba, vidno ogorčen nasiljem i krajnje nesportskim ponašanjem, izbacio je iz kluba nasilnika s Platka. Izrazio je i žaljenje što se ovaj ružan događaj povezuje s njime i sa sportom dio kojega je i sam.

Među brutalnim akterima napada na skijalištu Platak bio je i član kluba Dynamite Gym Rijeka, a koji s obzirom na njegovo krajnje osuđujuće ponašanje, više nije među članovima tog riječkog kluba.

- Sramotno. Tu gorčinu vam riječima ne mogu opisati i on više nije član mog kluba - rekao je u razgovoru za Novi List predsjednik kluba Mladen Kujundžić koji je odmah reagirao, vidno ogorčen nasiljem i krajnje nesportskim ponašanjem.

Kujunžić je o brutalnom napadu saznao već tijekom noći, a posebice ga boli što je jedan od upletenih u ovaj grozni slučaj bio njegov natjecatelj.

- Apsolutno ne podržavam ovakvo ponašanje koje je za svaku osudu. Već je sramota što su s automobilom došli na skijalište, a da ne govorimo dalje. Istukli su ljude koji spašavaju tuđe živote. Nemam riječi zbog napada, a posebice zbog napada na djevojku. Taj član je stvarno bio odličan sportaš i do sada nikada nisam čuo ništa loše o njemu. Nakon ovoga, više nije član mog kluba - kazao je.

Izrazio je i žaljenje što se ovako ružan događaj povezuje s njime i sa sportom dio kojega je i sam.

- Cijeli život sam uložio u ovaj klub i nikada mi nije palo na pamet da se nesportski ponašam i zato smatram da je ovo za svaku osudu. Da se tako nešto dogodilo u klubu ili van kluba pred mojim očima moglo bi se mene osuditi. Mislim da nije u redu da se dalje loše govori o meni i o klubu jer apsolutno nemam veze s time.

Ne bih želio da se moje ime i klub povezuju s time jer moja obitelj ne zaslužuje tretman 'pljuvanja' radi jednog člana kluba koji to sada više i nije - istaknuo je Kujundžić.

PROČITAJTE JOŠ:

Policija za divljački napad na Platku prijavila i napadnute HGSS-ovce!
Policijska uprava primorsko-goranska u četvrtak je održala konferenciju za medije na kojoj su se oglasili o divljačkom napadu na Platku. Iz policije su poručili da je prijavljeno pet osoba koje su sudjelovale u događaju, a među prijavljenima je i ozlijeđeni HGSS-ovac. Podsjetimo, u nedjelj…
Ovo su MMA napadači iz BMW-a s Platka - jednom je ‘ćaća’ istaknuti HDZ-ovac
Ne stišavaju se reakcije na brutalan napad koji se u nedjelju dogodio na skijalištu Platak kod Rijeke, a ogromna ogorčenost dovela je do brzog otkrivanja imena napadača. Mlađi muškarci prvo su, podsjetimo, driftali BMW-om po snijegu, a potom su napali i mlatili ljude. Kako je danas objavlj…