1 min. čitanja

NAPUŠTENI HOTEL KOD SV.ROKA Američki tiktoker ne može se načuditi: "Hrvati, što vam se dogodilo?"

NAPUŠTENI HOTEL KOD SV.ROKA Američki tiktoker ne može se načuditi: "Hrvati, što vam se dogodilo?"
Foto: Screenshot/TikTok

Znate onaj hotel kad izađete iz Sv. Roka i jedva čekate ugledati more. Da, onaj s lijeve strane s kojega puca prekrasan pogled. E pa baš je taj kompletno devastiran i napušten.

 - Pogled je veličanstven! Vidite ove planine, doline, jezero, divota, a onda tu je i ovo - tako ovaj začuđeni Amerikanac kamerom kruži po obroncima Velebita do objekta kojeg naziva nečim što kao da je isplivalo iz "zombi apokalipse".

A za njega sreće nema. Još uvijek, naime, traje pravna bitka oko vlasništva nad tri etaže s 36 soba i restoranom koji nije u funkciji. Naime, Hrvatske autoceste vode pravnu bitku s nekadašnjim vlasnikom objekta Mladenom Nekićem, piše eZadar. On je još 2006. sklopio ugovor s HAC-om o korištenju cestovnog zemljišta. Sve nakon toga jedna je velika komplicirana priča. Priča o stečaju, propadanju jedne velike tvrtke, jednog hotela koji nikada i nije dobio šansu to postati.

I dok se sve to događa, ovaj se američki tiktoker pita što se dogodilo s hrvatskom ekonomijom kada na ovako lijepom mjestu imamo napušteno ruglo umjesto prekrasnog hotela. Možda bolje da čovjek ne ide u detalje hrvatske stvarnosti.

@postchristianity What happened in #croatia ♬ original sound - postchristianity

J.T.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.