2 min. čitanja

Vozio Dubrovnikom naoružan bejzbol palicom i bez dozvole.. Kod sebe imao marihuanu, ali testiranje nije dozvolio

Vozio Dubrovnikom naoružan bejzbol palicom i bez dozvole.. Kod sebe imao marihuanu, ali testiranje nije dozvolio
Foto: TZ Grada Dubrovnika

DUBROVNIK - Mladić je uz sebe imao manju količinu marihuane te bejzbol palicu oblijepljenu izolir trakom koja, tako pripremljena i pod navedenim okolnostima, predstavlja oružje D kategorije.

Novčanom kaznom od čak 3450 eura sankcioniran je 25-ogodišnjak koji se u ponedjeljak nešto prije ponoći bez vozačke dozvole vozio automobilom po Dubrovniku. Uz sebe je imao bejzbol palicu pripremljenu za napad, priopćili su iz dubrovačko-neretvanske policije.

Zaustavili su ga na dubrovačkoj Obali Stjepana Radića u automobilu dubrovačkih registracija utvrdivši da vozi prije no što je stekao pravo na upravljanje vozilima B kategorije.

Kod sebe je imao manju količinu marihuane te bejzbol palicu oblijepljenu izolir trakom koja, tako pripremljena za napad, pod navedenim okolnostima predstavlja oružje D kategorije. Odbio je testiranje na droge te pregled uzimanjem krvi i urina radi analize.

Zbog niza prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, o suzbijanju zlouporabe droga te o nabavi i posjedovanju oružja građana, odveden je na Općinski sud u Dubrovniku gdje je kažnjen novčanom kaznom u visini 3450 eura.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

NIJE PLATILA NOVE ZUBE Uhićena Austrijanka koja je pokušala pobjeći s dugom od gotovo 5 tisuća eura
Nakon što je u privatnoj dentalnoj ordinaciji iskoristila stomatološke usluge, osumnjičena je htjela otputovat iz RH bez plaćanja računa od 4.800,00 eura. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Službe kriminalističke policije ove Policijske uprave 44-godišnja dr…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.