Najbolja europska destinacija za medeni mjesec jedan je hrvatski gradić

Ovogodišnji izbor portala European Best Destinations na vrh liste najboljuih europskih destinacija za medeni mjesec smjestio je Cavtat - ispred Pariza, Rima, Santorinija i niza drugih romantičnih europskih gradova.

Osim što je idealna destinacija za medeni mjesec, Cavtat se ističe prirodnim ljepotama, bogatim kulturnim i povijesnim nasljeđem te raznolikom turističkom ponudom. Upravo su brojni sadržaji jedan od razloga što je Cavtat uvršten na prvo mjesto destinacija za medeni mjesec.

- Najbolja destinacija za medeni mjesec ove godine je prekrasan, sunčan, romantičan Cavtat na jugu Hrvatske. Smješten nekoliko minuta od Dubrovnika i njegove međunarodne zračne luke, Cavtat nudi zaljubljenima usluge vjenčanja po principu 'ključ u ruke'. Nudi i beskrajne mogućnosti za medeni mjesec i smještaj za voljene osobe kombinirajući hotele s 5 zvjezdica s pogledom na more, wellness, sport, bazen.. Tu su i boutique hoteli za mladence i najbliže prijatelje, restorani uz more, moderni barovi u srcu najljepšeg zaljeva u Europi - opisuje portal European Best Destination.

Poznati portal nije prvi puta skrenuo pozornost na gradić u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Naime, Cavtat je 2021. izabran za treću najbolju destinaciju u Europi po izboru putnika. U top 10 najboljih destinacija uvršten je i 2019. godine, a dvije godine zaredom izabran je za najsigurniju destinaciju.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Stalno slušate o pojmu “najdestinacija”? Vrijeme je da se priča raskrinka | | Morski HR
Hrvatska je toliko prelijepa da su hvalospjeve o njenoj ljepoti Hrvati utkali u himnu. Ponosne, kakvi jesu, bilo je pitanje vremena kad će ih neki stranac dobrano iskoristiti upravo na račun - njihova
Sve više gostiju traži drugačiji odmor – Na scenu stupa ruralni turizam | | Morski HR
U Cavtatu se do nedjelje održava Međunarodni kongres posvećen ruralnom turizmu. U sklopu kongresa, najuspješnijim gospodarstvima i manifestacijama bit će dodijeljene nagrade Suncokret