1 min. čitanja

Nacionalni park Mljet zapošljava koordinatora volontera i vodiča

Nacionalni park Mljet zapošljava koordinatora volontera i vodiča
Foto: NP Mljet

MLJET – Javna ustanova “Nacionalni park Mljet” u potrazi je za koordinatorom volontera i vodičem. Posao podrazumijeva organiziranje i vođenje volonterskih programa te organiziranje mjesta za odvijanje istih. Također, koordinator brine o objektima za odmor i rekreaciju te o sportsko – rekreacijskom inventaru.

Provodi aktivnosti vezane za unutarnje uređenje staza i program kretanja u Nacionalnom parku Mljet radi organiziranja rekreativnih aktivnosti. Koordinator volontera i vodič obavlja i poslove vođenja posjetitelja po Parka te ostale poslove po nalogu nadređenog/ravnatelja.

Radno mjesto koordinatora volontera i vodiča je na određeno vrijeme u trajanju od godinu dana te postoji mogućnost smještaja.

Za prijem u radni odnos kandidat mora zadovoljavati sljedeće uvjete:  završeno srednjoškolsko obrazovanje društvenog, tehničkog, turističko-ugostiteljskog ili drugog općeg smjera, jedna godina radnog iskustva u struci, aktivno znanje dva svjetska jezika te poznavanje rada na računalu. Svi zainteresirani se mogu javiti na natječaj do 31. ožujka 2022.

Detalje natječaja možete provjeriti OVDJE.

I.B.

PROČITAJTE JOŠ:

Nacionalni park Mljet raspisao natječaj za 37 novih radnika
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.