2 min. čitanja

Na području makarske rivijere strani policijski službenici

Na području makarske rivijere strani policijski službenici
Foto: PU splitsko-dalmatinska

U sklopu projekta Sigurna turistička destinacija međunarodne policijske ophodnje obilaze turistička središta.

U sklopu projekta Sigurna turistička sezona strani policijski službenici koji borave na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske, u proteklih nekoliko dana posjetili u Makarsku i okolna mjesta Brela i Gradac. Strani policijski službenici iz Francuske, Bosne i Hercegovine, Poljske, Njemačke, Češke i  Slovačke uz hrvatske policijske službenike prevencije obišli su mjesta na kojima se najviše okupljaju strani gosti. U centru Makarske susreli su se sa stranim turistima iz svojih zemlja koji su bili oduševljeni prilikom za zajedničku fotografiju.

Uz razgovor o ljepotama Dalmacije i Hrvatske, strani policajci iskoriste priliku i za poneki savjet vezano uz zaštitu imovine dok su na odmoru da im ne bi takav događaj pokvario godišnji odmor. Tijekom posjeta Makarskoj informirali su turiste koje su sreli u centru grada, a koji su im rekli da se u Hrvatskoj osjećaju sigurno i ugodno, te da uživaju na odmoru.

Makarska rivijera nudi bogatstvo prirodnih ljepota, pa su i strani policajci iskoristili dan za posjet Parku prirode Biokovo i priliku da sa Skywalka uživaju u impresivnom pogledu, dok je posebno mjesto za fotografiju bila i plaža u Brelima.

Međunarodne policijske ophodnje do sada su obišle Split, Trogir, Omiš i Makarsku, a tijekom kolovoza planiran je odlazak i na dalmatinske otoke.

A.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.