1 min. čitanja

Na Krku pronađen kradljivac bicikla, skateborda, vatrogasnih aparata…

Na Krku pronađen kradljivac bicikla, skateborda, vatrogasnih aparata…
Foto: Gwendal Cottin / Unsplash

KRK – Policijski službenici Policijske postaje Krk, u suradnji sa službenicima Prve policijske postaje Rijeka te opatijske policije, proveli su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Sumnjiči se da je 29. siječnja u Krku iz stambenih zgrada otuđio dva bicikla, električni skatebord i romobil u vlasništvu troje hrvatskih državljana.

Tijekom kriminalističkog istraživanja je utvrđeno da je i na području Opatije u siječnju otuđio 15 vatrogasnih aparata iz više stambenih zgrada na štetu pravne osobe, dok je u Rijeci u siječnju i veljači iz dva spremišta stambene zgrade otuđio osam auto guma i četiri aluminijska naplatka u vlasništvu dvoje hrvatskih državljana.

Ukupna materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelima procjenjuje se na oko 27 000 kuna. Dio otuđenih predmeta je i pronađeno:  jedan bicikl, skatebord i romobil te četiri autogume, koji će biti vraćeni vlasnicima.

Zbog sumnje u počinjenje navedenih pet kaznenih djela krađe i teške krađe provaljivanjem, 37-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu, a kriminalističko istraživanje se nastavlja.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.