1 min. čitanja

Na cesti zaglavio i poznati šibenski tenor: "Nakon 10 sati putovanja od Zagreba prema Šibeniku, evo me u Karlovcu!"

Na cesti zaglavio i poznati šibenski tenor: "Nakon 10 sati putovanja od Zagreba prema Šibeniku, evo me u Karlovcu!"

Među onima koji su zaglavili na putu prema moru bio je i šibenski tenor Marko Škugor. Mada je i on bio upućen na loše stanje u prometu, svejedno se uputio iz Zagreba prema Šibeniku, pa ga je taj pokušaj koštao 10 sati putovanja, ali do kuće još nije stigao.

Pjevač se ovih dana priprema da sa trojicom svojih kolega odradi koncert u zagrebačkoj dvorani Vatroslav Lisinski, pa je često na relaciji Šibenik - Zagreb. Nakon ovog nemilog iskustva poručio je svojim pratiteljima na društvenim mrežama da ne budu poput njega i da ne idu na put u ovakvim uvjetima.

"Nakon 10 sati putovanja od Zagreba prema Šibeniku, evo mene u Karlovcu! Hvala zimskim službama! Viša sila me danas umjesto kući dovela do Karlovca. Sad lagano u snježnoj idili treba odabrati najbolju set-listu pjesama za slavljenički Lisinski! P. S. Nemojte na put kao ja, i vidimo se 28.03. u Zagrebu", poručio je pjevač svojim pratiteljima na Facebooku.

Podijelio je i nekoliko fotografija koje je snimio na putu od Zagreba do Karlovca i koje pokazuju ozbiljnost situacije na cestama, na koje se brojni vozači, pa ni on sam, nisu pripremili.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.