1 min. čitanja

Na autocesti za Rijeku izgorio automobil - Ronilac stao pomoći vozačici: "Sramim se ljudskog roda, nitko nije želio stati!"

Na autocesti za Rijeku izgorio automobil - Ronilac stao pomoći vozačici: "Sramim se ljudskog roda, nitko nije želio stati!"
Foto: Velimir Vrzić

RIJEKA - Na autocesti Rijeka - Zagreb, u blizini odmorišta Vukova Gorica zapalio se osobni automobil. Slučajno je tuda prolazio i ronilac i suradnik našeg portala Velimir Vrzić, koji se zaustavio pomoći vozačici, ali se i zgrozio time što gotovo nitko nije stao pomoći.  

- Autoput Rijeka Zagreb. Zapalio se auto. Vozačica bila sama u autu. Stao dao prsluk i pomogao do dolaska vatrogasaca policije i hitne. - od stotina automobila, kamiona, cisterni nafte i plina koji su prolazili kao da se ništa ne događa stalo nas dvoje. U što smo se pretvorili kao društvo?- tužan sam. Jako. Kao čovjek - pojašnjava Velimir i dodaje:  

- Žena je dobro išla je na pregled EEG glave u Zg. Sretno joj u životu a hvala vozaču Volva koji je jedini stao u 20 minuta. - snijeg hladno i gori vam auto? Sramim se ljudskog roda koji se pravio da se to njega ne tiče - zaključio je.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.