1 min. čitanja

MUKE PO INTERNETU Na Korčuli pala "mreža" a odgovora nema!

MUKE PO INTERNETU Na Korčuli pala "mreža" a odgovora nema!
Foto:Pexels/YouTube

Javio nam se jedan čitatelj iz Blata koji kaže kako nezuspješno pokušava dobiti odgovor od HT-a, čiji je pretplatnik, a štete se gomilaju i njemu i susjedima.

- Poštovani, mnogima ste pomogli pa možda pomognete i nama. Naš wi-fi router i fiksni telefon 020861047 na adresi Prižba 58A, 20271 Blato, pretplatnik M.M., ne rade već 24 sata. Isti problem imaju i mnogi susjedi. HT-ovi agenti u Službi korisnika daju kontradiktorne informacije. Jedan kaže da je u kvaru naš uređaj i da će u roku od 48 sati doći tehničar. Drugi da je u kvaru mreža na dijelu otoka Korčule, a agentica koju smo dobili prije 45 minuta tvrdi da je u pitanju dio mreže u cijeloj Hrvatskoj. Služba za prigovore na koju nas je uputila agentica odgovara noreply porukom da će problem riješiti unutar 15 dana.

U medijima o tome ni riječi. Radim preko interneta i već sam oštećen jer nisam mogao dovršiti i poslati prijavu na važan natječaj. Susjedima su zbog prekida interneta otišli turisti. Štete rastu. Bio bih vam zahvalan kada biste izvidjeli je li doista riječ o većem kvaru na turističkom otoku ili je kvar lokalan - piše u dopisu čitatelja.

Odmah smo upit uputili i HT-ovoj službi, no baš kao i ovaj uznemireni građanin dobili smo automatski odgovor iz kojeg nismo doznali baš ništa. Do zaključenja ovog teksta od HT-a nismo dobili nikakvu drugu informaciju.

J.T.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.