1 min. čitanja

GUBI MU SE SVAKI TRAG Mladić zbog Tik Tok izazova skočio u more s kruzera

GUBI MU SE SVAKI TRAG Mladić zbog Tik Tok izazova skočio u more s kruzera
Foto: Youtube / Screenshot

Osamnaestogodišnji mladić iz američke države Louisiana slavio je svoju nedavnu maturu tijekom krstarenja na Bahamima, kada je skočio u more zbog izazova na društvenoj mreži Tik Tok. Nakon toga za njim je pokrenuta velika potraga.

Cameron Robbins, koji je prošle nedjelje završio Sveučilišnu laboratorijsku školu u Baton Rougeu, bio je na putovanju na Bahamima s učenicima nekoliko lokalnih srednjih škola, boraveći u odmaralištu Atlantis Paradise Island u Nassauu, izvijestila je TV WAFB.

U srijedu navečer, samo četiri sata nakon dolaska, Robbins i njegovi prijatelji otišli su na krstarenje u vrijeme zalaska sunca.

Prema izjavama svjedoka, 18-godišnjak - koji je očito reagirao na izazov - skočio je s broda u more, u blizini otoka Athol. Na snimci je vidljivo da mladić u u more skače bez prsluka za spašavanje i odjeven samo u kupaće hlače.

Robbins je zadnji put viđen kako pliva u mračnim vodama nekoliko metara od broda, prije nego što je nestao iz vidokruga.

Brod, dizajniran da nalikuje gusarskom brodu, ostao je na tom području nekoliko sati dok su članovi posade pokušavali pronaći tinejdžera.

Kraljevske obrambene snage Bahama, uz pomoć američke obalne straže bezuspješno su tragale za nestalim tinejdžerom iz zraka, piše New York Post.

Ravnatelj škole University Lab Kevin George rekao je da je Robbins pohađao školu svih 13 godina svog obrazovanja i da je bio bacač u školskom bejzbolskom timu.

Robbinsovi roditelji stigli su na Bahame u četvrtak, kada je održano molitveno bdjenje u odmaralištu u kojem je boravio njihov sin.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.