1 min. čitanja

Mladenci u Dubrovniku kažnjeni s 2.000 kuna zbog gluposti njihova vozača

Mladenci u Dubrovniku kažnjeni s 2.000 kuna zbog gluposti njihova vozača
Foto: Wedding Planner / Facebook / Ilustracija

DUBROVNIK - Vozač koji je nonšalantno ovog petka parkirao svog limenog ljubimca uz Malu Onofrijevu fontanu nije promaknuo dubrovačkim gradskim komunalcima. Zbog parkiranja unutar zidina, i to ni više ni manje nego na samom Stradunu, ‘opalili’ su ga po džepu s kaznom od 2 tisuće kuna.

Inače, kako doznaje DUlist iz Gradske uprave, automobil je ušao u Grad s dozvolom i to za potrebe vjenčanja, ali ta dozvola ni u kojem slučaju ne uključuje i parkiranje. Ovakav tip dozvole odnosi se samo na ulazak u povijesnu jezgri i iskrcavanje mladenaca, nakon čega se automobil ne smije više zadržavati unutar zidina, a kamoli ostaviti parkiran. No toga se ovog puta mladenci nisu pridržavali već je automobil kraj Male Onofrijeve fontane ostao parkiran za vrijeme crkvenog obreda vjenčanja koje se održalo u crkvi sv. Vlaha.

Iz Gradske uprave sve se glasnije mogu čuti razmišljanja o potpunom ukidanju dozvola za ulazak u Grad za potrebe vjenčanja. Stava su da nema ništa ljepše nego prošetati s Pila ili Ploča do crkve, i da je ova praksa ulaska u Grad s autom mladencima zapravo bespotrebna, a nerijetko je zloupotrebljena.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2022 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.