1 min. čitanja

Mare Nostrum postala član Udruženja brodovlasnika Europske zajednice (ECSA)

Mare Nostrum postala član Udruženja brodovlasnika Europske zajednice (ECSA)
Foto: Mare Nostrum

ZAGREB - Hrvatska udruga brodara Mare Nostrum od 1. siječnja 2023. godine postala je punopravni član Udruženja brodovlasnika Europske zajednice (ECSA).

Mare Nostrum predstavlja 10 članova među vodećim hrvatskim brodarima.

- Ponosni smo što možemo poželjeti dobrodošlicu Mare Nostrum članstvu u ECSA-i - izjavio je predsjednik ECSA-e Philippos Philis.

- Imati hrvatske brodovlasnike na brodu proširuje našu stručnost i dodatno jača ulogu ECSA-e kao glasa europskog pomorskog prometa u Bruxellesu, u ključnom trenutku kada regulacija pomorskog prometa na razini EU-a ubrzano napreduje. Radujemo se produktivnoj suradnji s kolegama iz Mare Nostrum - poručio je

Igor Budisavljević, predsjednik Mare Nostrum, izjavio je:

- Vrlo smo zadovoljni što se pridružujemo članstvu ECSA-e, radimo na pitanju od zajedničkog interesa i osiguravamo da se naš glas čuje u raspravi o EU. Članstvom u ECSA-i jačamo naš položaj u Bruxellesu i radujemo se što ćemo pružiti svoj doprinos i podijeliti svoju stručnost s kolegama i regulatorima EU.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Hrvatska udruga brodara Mare Nostrum proslavila 30 godina rada: “To nije samo naš posao, nego životni poziv” | | Morski HR
- U našoj Hrvatskoj, zemlji s tisuću otoka, bogatom pomorskom tradicijom i baštinom, sve članove udruge Mare Nostrum povezuje strast za morem i pomorstvom. To nije samo naš posao, nego životni poziv.
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.