MAKARSKA Slupala se dva Audija iz Plenkovićeve kolone

MAKARSKA – Neposredno prije jučerašnjeg dolaska u Makarsku dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala dva vozila iz pratnje premijera Andreja Plenkovića, doznaje portal Makarska Danas.

Nezgoda se dogodila pred ulazom u Makarsku o čemu svjedoče i fotografije, a kako doznaje ovaj portal sve je, srećom, prošlo samo s materijalnom štetom.

Oštećeni audi tijekom jučerašnjeg popodneva bio je parkiran kod benzinske pumpe na ulazu u grad.

Kako je za Makarska Danas potvrdila PU splitsko-dalmatinska, nezgoda s materijalnom štetom se dogodila u 11:53 sati, u Krvavici na kolniku državne ceste D-8.

Prouzročio ju je vozač audija zagrebačkih registracijskih oznaka, prometujući južnom trakom u smjeru istoka, a zbog nedržanja dovoljnog razmaka je prednjim dijelom udario u iduće vozilo u koloni. Vozaču je izdan prekršajni nalog.

Do informacije je li u jednom od vozila koja su se sudarila bio premijer ili netko od njegovih suradnika, portal Makarska Danas nije mogao doći.

Na to je pitanje u međuvremenu na Twitteru odgovorio glasnogovornik Vlade, Marko Milić:

“U jučerašnjoj prometnoj nezgodi kod Makarske sudjelovala su dva vozila UZOP-a (Ured za opće poslove Hrvatskoga sabora i Vlade Republike Hrvatske), a ne službena MUP-ova vozila koja čine štićenu kolonu i vozila pod pratnjom”, napisao je Milić.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

Makarski gradonačelnik nazvao luđakom građanina koji upozorava na devastaciju, evo koji je odgovor dobio