1 min. čitanja

Makarska će biti domaćin obuke za mlade u organizaciji Udruge gradova RH

Makarska će biti domaćin obuke za mlade u organizaciji Udruge gradova RH
Foto: Grad Makarska

MAKARSKA - Grad Makarska domaćin je jednodnevne obuke članove Odbora za mlade, u organizaciji Udruge gradova u Republici Hrvatskoj, koja će se održati  u četvrtak, 1. prosinca.

Obuka je namijenjena županijskim, gradskim i općinskim savjetima i odborima mladih, ali i predstavnicima izvršne i predstavničke vlasti, upravnim tijelima, službama, udrugama mladih i za mlade, vijećima učenika te zainteresiranoj javnosti općenito.

Program Obuke sastoji se od dva modula – Sustav lokalne i područne (regionalne) samouprave te Zakon o savjetima mladih u praksi.

Pri izradi programa obuke organizatorima je cilj bio osigurati trajnu platformu za razmjenu iskustava i dobrih praksi koje mladi iz savjeta mladih, i brojnih organizacija koje rade s mladima, mogu razmijeniti i podijeliti sa svojim kolegama.

Obuke provode treneri koji posjeduju veliko iskustvo u praksi te su posebno educirani za provođenje svih segmenata Obuke. Dosada su ukupno održali 75 obuka članova savjeta mladih na kojima je sudjelovalo preko 1300 sudionika.

I.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.