1 min. čitanja

Luka Ploče otvorila prijave za donacijski natječaj „Ploče i Luka ZAjedno – za ljepši i bolji grad“

Luka Ploče otvorila prijave za donacijski natječaj „Ploče i Luka ZAjedno – za ljepši i bolji grad“
Foto: Boris Kačan

PLOČE - Luka Ploče objavila je natječaj za prijavu projekata za financiranje u 2024. godini „Ploče i Luka ZAjedno“, u kojem poziva prijavitelje da prijave projekte u neku od sljedećih kategorija - okoliš i održivi razvoj, razvoj lokalne zajednice te sport i mladi. 

Predsjednik Uprave Luke Ploče Hrvoje Livaja poziva sve lokalne dionike da prijave svoje projekte najkasnije do 12. siječnja 2024. godine.

- Luka Ploče je već desetljećima neodvojiva je od ovog grada i ljudi, a pokretanjem godišnjeg donacijskog programa želimo jačati dijalog s lokalnom zajednicom i dati joj poticaj za daljnji razvoj. Ukupna vrijednost natječaja je 70 tisuća eura, a financirat ćemo projekte koji se uklapaju u kategorijama koje su strateški bitne za Ploče, a to su okoliš, razvoj zajednice te sport i mladi. Pozivam sve koji imaju dobre ideje da se prijave - poručio je Livaja.

Donacijski natječaj „Luka i Ploče Zajedno“ prilika je za realizaciju cijelog niza projekta na području grada Ploča, a jedan od glavnih kriterija jest korisnost projekta za zajednicu. 

Prijaviti se mogu organizacije civilnog društva, mjesni odbori, obrazovne ustanove, vjerske zajednice, udruge građana i sportski klubovi, najkasnije do 12. siječnja 2024. godine putem stranice www.luka-ploce.hr.

Odluku o najboljim projektima donijet će Povjerenstvo sastavljeno od predstavnika tvrtke Luka Ploče i istaknutih članova lokalne zajednice u veljači 2024. godine.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.