1 min. čitanja

Lučka uprava Ploče postaje sve "digitalnija"!

Lučka uprava Ploče postaje sve "digitalnija"!
Foto: Screenshot/YouTube

Lučka uprava Ploče uspješno je završila postupak integracije s jedinstvenim informacijskim sustavom za nadzor nad provedbom Zakona o općem upravnom postupku (ZUP- IT). 

Riječ je o informacijskom sustavu za provođenje upravnih postupaka sukladno Zakonu o općem upravnom postupku (ZUP) .

Integracija sustava je izvedena u sklopu projekta LaFMS  – sustava za upravljanje dokumentima i procesima. Sam projekt predstavlja veliki korak u daljnjoj digitalizaciju poslovanja Lučke uprave Ploče, javlja Klik Ploče.

U sklopu ovakvih i sličnih projekata Lučka uprava Ploče se još više približava svom cilju potpune digitalne transformacije, te nastavlja s daljnjom digitalizacijom procesa u lučkom poslovanju.

A što je to ZUP-IT?

ZUP-IT je jedinstveni informacijski sustav za nadzor nad provedbom Zakona o općem upravnom postupku, a strankama omogućava praćenje rješavanja upravne stvari u postupcima u kojima sudjeluju.

Svaka obavijest o promjeni postupka dostavlja se u korisnički pretinac te primljena obavijest sadrži informacije od interesa stranke (naziv tijela koje vodi postupak i klasu predmeta), te poveznicu na ZUP IT javni portal gdje korisnik na svom profilu može naći opširnije informacije o upravnom predmetu i tijeku promjena.

J.T.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.