1 min. čitanja

Lito u Povljani - bogato sadržajem!

Lito u Povljani - bogato sadržajem!
Foto: Screenshot/YouTube

Sve počinje 25. lipnja sa predstavom "Ribica" Kazališta lutaka Zadar i uz nastup Dječjeg zbora Vijolice.

U organizaciji Općine Povljana i Turističke zajednice općine Povljana ovoga ljeta Povljana na otoku Pagu postaje epicentar zabave, kulture i sporta s bogatim programom koji će zadovoljiti sve generacije.

Od lipnja do kolovoza, turiste i posjetitelje očekuje niz događanja, koncerata, predstava, izložbi i radionica koje će obogatiti njihov boravak u ovom predivnom ambijentu.

Lito u Povljani dakle počinje 25. lipnja sa predstavom "Ribica" Kazališta lutaka Zadar i  uz nastup Dječjeg zbora Vijolice. Osim dječjih predstava, manifestacija nudi radionice za djecu i odrasle poput "Škatulica priča" koja će se održati 11. srpnja i radionice kreativnog pripovijedanja Ivane Antolović koja je na rasporedu 6. kolovoza. Dječje predstave "Pinna" i "Pinocchio"održat će se 27. srpnja i  24. kolovoza garantiraju odličnu zabavu za one najmlađe.

Ljubitelji umjetnosti moći će uživati u nizu izložbi, uključujući "Mitološke ikone u akvarelu" Ivana Rumore koja se otvara 27. lipnja u Galeriji Pauliana. Dodatno, izložba slika Antee Delpin koja će se otvoriti 8. srpnja, kao i izložba fotografija Foto kluba Pag "Ćutin svoj otok" 26. srpnja, predstaviti će umjetnička djela i fotografije s motivima otoka Paga. Otvorenje izložbe Jelice Batić "s okusom mora, s okusom soli" planirano je za 6. kolovoza.

Povljana će ovo ljeto biti i središte dobre glazbe s brojnim koncertima i nastupima klapa. Tradicionalna večer klapske pjesme "Povljana u pismi" održat će se 29. lipnja, klapa Leut nastupit će 5. srpnja, a klapa Sebenico 20. kolovoza. Do kraja srpnja i kolovoza očekuju nas i koncerti klape Munita, Kontrada i Kvartin. 

Bit će tu koncerata popularne glazbe, ribarskih fešti i jako puno razloga da ovoga ljeta posjetite Pag i Povljanu!

J.T.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.