1 min. čitanja

Listopad u Šibeniku u znaku sportskih aktivnosti na otvorenom

Listopad u Šibeniku u znaku sportskih aktivnosti na otvorenom
Foto: TZ Šibensko-kninske županije

ŠIBENIK - Turistička zajednica Šibensko-kninske županije, u suorganizaciji s Turističkom zajednicom grada Šibenika i Turističkom zajednicom Zlarin organizira prvi Dalmatia Šibenik Outdoor Festival koji će se održati 8. i 9. listopada na tri lokacije.

-Riječ je o prvom Dalmatia Šibenik Outdoor Festivalu, u sklopu našeg projekta kojeg planiramo provoditi u sljedećim programskim aktivnostima TZ Šibensko-kninske županije, zajedno sa sustavom lokalnih zajednica u našoj županiji – “Dalmatia Šibenik local experience.” S obzirom da se naša svijest tijekom pandemije znatno promijenila, svi se okrećemo aktivnom životu, prirodi, a naša županija obiluje prirodnim bogatstvima pa je kao takva idealna za održavanje sportskih aktivnosti na otvorenome – poručuje Ivana Lušić, pomoćnica direktora za razvoj i sustav TZ Šibensko-kninske županije.

Ovogodišnji festival odvijat će se na tri lokacije: Malom Vignju (na Jadriji), na otoku Zlarinu te Baldekinu, a natjecatelji će se moći prijaviti na čak pet natjecateljskih disciplina: trail (2 dužine staze – 8 km i 17 km), sportsko penjanje, SUP, kajak i basket 3x3.

Uz to, u ponudi će biti i besplatne radionice joge, sportskog penjanja, SUP-a i kajakinga, a za najmlađe pripremljene su besplatna mala škola outdoor sporta te natjecanje u basketu 3x3.

Svi detalji i prijave na natjecateljske discipline nalaze se internet stranici www.dalmatiasibenik.hr.

J.K.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2022 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.