1 min. čitanja

Letcima za veću sigurnost građana i turista

Letcima za veću sigurnost građana i turista

RIJEKA - Osim sunca, mora, zabave i odmora, ljeto je na obali tradicionalno doba pojačanog broja specifičnih kaznenih djela. Najčešće su to slučajevi krađa na plažama i provala u vozila i objekte, ali i drugih.  

Policija u srcu sezone nastavlja redovito pojačano savjetovati građane i turiste o mogućnostima samozaštite. Također nastavljaju aktulna upozorenja da se djecu ne ostavlja same ili bez nadzora u vozilima.

Na Primorsko-goranskom području protekli tjedan su građanima i turistima podijelili 280 edukativnih letaka na info-punktovima u Novom Vinodolskom, Malom Lošinju, u kampu San Marino na Rabu i na riječkoj plaži Kostanj, kao i u unutrašnjosti u Vrbovskom, Lukovdolu i Severinu na Kupi.

Ovog tjedna preventivni info-punktovi planirani su u Rijeci na plaži Kostabela i na Trsatskoj gradini, u Crikvenici, Čavlima, Mošćeničkoj Dragi, Ičićima, Gomirju te ponovo na Malom Lošinju i na Rabu.

-Sigurnost tijekom turističke sezone jedna je od najznačajnijih zadaća policije jer izbor destinacije turista ne ovisi samo o prirodnim ljepotama, kulturnim i povijesnim znamenitostima, već i o njezinoj sigurnosti. - podsjećaju iz primorsko-goranske policijske uprave.

V.K.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2022 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.