2 min. čitanja

Kreće škola sportskog penjanja u Orebiću

Kreće škola sportskog penjanja u Orebiću
Foto: HPD Sv.Ilija

OREBIĆ - Ako ste zainteresirani za boravak i druženje u prirodi te pomicanje vlastitih granica, prijavite se do 15. veljače u školu sportskog penjanja u Orebiću!

Svi koji vole boravak i druženje u prirodi te pomicanje vlastitih granica, HPD Sv.Ilija u suradnji sa SPK Marulianus organizira školu sportskog penjanja u Orebiću.

Cilj je dobra zabava i razvijanje novih vještina koje donose brojne dobrobiti za tijelo i duh te pružaju užitak pokreta, nalet adrenalina i ponos nakon svakog uspješnog uspona.

Školu će voditi licencirani instruktori iz SPK Marulianus, s početkom od 24. veljače 2023. koja se sastoji od 10 sati teorijske nastave, 36 sati praktične nastave i 6 sati ispita. Završetkom škole stječe se diploma sportskog penjača.

Svi polaznici škole moraju biti punoljetni, a broj polaznika je ograničen, navode iz HPD-a. Cijena iznosi 170 eura (mogućnost plaćanja u dvije rate), a prijave zaprimaju do 15. veljače 2023.

Foto: HPD Sv.Ilija

Kontakt za prijavu i bilo kakva pitanja: 099 2123 171 (Marin).

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

HGSS i HRZ helikopterom izvlačili dehidriranu planinarku s vrha Pelješca | | Morski HR
OREBIĆ - U nedjelju, 05.rujna, u 12:44 HGSS Stanica Orebić zaprimila je poziv od centra 112 za pomoć planinarki koja je zalutala udaljivši se s planinarske staze na Sv. Iliji iznad Orebića. S
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.