1 min. čitanja

Korčulanski ribar zahvalio spasiteljima: "Nakon šestog elektrošoka, vratili su me u život!"

Korčulanski ribar zahvalio spasiteljima: "Nakon šestog elektrošoka, vratili su me u život!"
Foto: Depositphotos

KORČULA - "Vratio sam se živote... otjer‘o sam dane sive, imaš li za mene još ljepote, vratio sam se opet među žive", citirao je Kemala Montena ribar s Korčule Ivan Hudulin koji se želio putem medija zahvaliti ljudima koji su mu spasili život.

- Ovo je nakon 9. svibnja 2024. godine pjesma za moj novi rođendan - kazuje dok prepričava što mu se dogodilo:

- Usred Korčule, točnije na Plokati, ispred banke, mi je pozlilo. Doživio sam srčani zastoj, malignu aritmiju, bio sam mrtav! U tom trenutku do mene je bila samo moja punica Veronika Pecotić koja je sve to vidila i počela je zvati druge upomoć, te bih se ovim putem htio zahvaliti prvenstveno njoj kao i svima koji su se našli u tom trenutku na mjestu događaja. Veliko hvala i dr. Josipi Mićunović koja se našla baš u trenutku kada mi je bila pomoć najpotrebnija i iz banke je uzela defibrilator koji se tamo nalazio, te je počela s procesom oživljavanja. Hvala i timu Hitne medicinske pomoći Korčula koji je u rekordnom roku stigao na čelu s dr. Antom Komparkom. Također se želim zahvaliti sestrama Ani Zlokić, Ani Pranjić i Neveni Bačić, kao i vozaču Srećku Siliću.

Nakon šestog pokušaja elektrošoka oni su me uz veliki trud i muku, a najviše i uz Božju pomoć vratili u život i pripremili za prebačaj helikopterom u Split. Također se zahvaljujem osoblju koronarnih jedinica KBC Split, Firule i Križine, koji su pomogli u mom oporavku da se sretno i zdravo vratim kući - poručio je Hudulin i za kraj dodaje:

- Opet kuca strana lijeva i sretan sam jer znam: opet mi se pjeva!

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.