KONFERENCIJA Obnovljivi izvori i zelena energija su budućnost

VODICE - Mještani Vodica i okolice se pozivaju na konferenciju 'Obnovljivi izvori i zelena energija' koja će se održati u četvrtak, 4. svibnja od 17 do 19 sati u Kulturnom domu u Vodicama.

Inspiracija za ovaj skup je želja za održivim, čistim i neiscrpnom energijom. Na ovom skupu ćete dobiti sve relevantne informacije o projektima, izvedbi, financiranju i menadžmentu vezanim uz ovu temu, na jednom mjestu.

Prezentatori na ovom skupu su dugogodišnji stručnjaci iz područja distribucije, projektiranja, regulatornih propisa i stručne izvedbe. Među njima su predstavnici tvrtki Gambi d.o.o., Deltron d.o.o., Mecum d.o.o., M San grupe, EOL d.o.o., OTP banke i Razvojne agencije Šibensko-kninske županije. Ovaj skup podržavaju HEP i Grad Vodice, prenosi Infovodice.

- Cilj skupa 'Obnovljivi izvori i zelena energija' je da na kraju ne bude nepoznanica u procesu implementacije bilo kojeg sustava iz obnovljivih izvora. Zato, dođite na ovaj skup i saznajte više o ovoj važnoj temi - pozivaju. Ulaz je besplatan.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

U Vodicama za novu turističku sezonu novo električno vozilo
Novo električno vozilo namijenjeno je čišćenju i pražnjenju kanti za otpatke na plažama, rivi i uskim ulicama središta grada, a posebno će biti praktično u srcu turističke sezone. Tvrtka Eol-Ekos d.o.o. Komunalnoj tvrtci Leć isporučila je novo električno vozilo namijenjeno čišćenju i pražn…