Kandidat za ravnatelja Parka prirode Vransko jezero mora zadovoljiti samo dva uvjeta

BIOGRAD NA MORU - Objavljen je natječaj za izbor ravnatelja Parka prirode Vransko jezero, a koji su traženi uvjeti za prijavu, pročitajte u nastavku.

Park prirode Vransko jezero traži novog ravnatelja/ravnateljicu, objavljeno je 18. siječnja 2023. u Narodnim novinama.

Upravno vijeće Javne ustanove Park prirode Vransko jezero raspisalo je Javni natječaj za izbor ravnatelja/ravnateljice, a kandidati moraju zadovoljiti samo dva uvjeta:

- završen preddiplomski i diplomski sveuči­lišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij iz područja prirodnih, biotehničkih, biomedicinskih, tehničkih i društvenih područja,

- najmanje pet godina radnog iskustva u struci.

Zainteresirani kandidati prijave moraju dostaviti u roku od 8 dana od objave natječaja u Narodnim novinama.

Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži svu potrebnu dokumentaciju navedenu u javnom natječaju. Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati, a kandidati će o imenovanju ravnatelja biti obaviješteni najkasnije u roku od 45 dana od dana isteka roka za podnošenje prijava.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Znanstvenici otkrili promjene u Vranskom jezeru | | Morski HR
Na Vranskom jezeru su u posljednjih dvadesetak godina zabilježeni slučajevi utjecanja morske vode što je dovelo do pomora jezerskih riba, ali i ulazak morskih organizama u Vransko jezero. Međunarodni