1 min. čitanja

Kamen pronađen tijekom odmora prodaje se za 20.000 dolara

Kamen pronađen tijekom odmora prodaje se za 20.000 dolara
Foto: Trade Me

Sivi kamen neobičnog obrisa koji podsjeća na Novi Zeland prodaje se na web mjestu internetske aukcije Trade Me za 20.000 novozelandskih dolara.

Dvanaestogodišnja djevojčica Holly pronašla je jedinstveni kamen tijekom obiteljskog odmora prije nekoliko godina. Izlistala ga je na Trade Me s cijenom od 20.000 novozelandskih dolara.

- Bila sam prilično uzbuđena kada sam ga pronašala, a prijateljica mi je rekla da bih ga trebala odnijeti kući i pokušati prodati - rekla je Holly.

Hollyin kamen nalazi se na Trade Me pod antikviteti i kolekcionarski predmeti / Novi Zeland i Māori' i klasificiran je kao u 'rabljenom' stanju. Kamen je opisala kao "prirodno čudo", a pozornost je privukao zbog prirodne naslage vapna.

- Vrlo je jedinstven, izgleda kao Novi Zeland prije nego što se raspao - navela je Hollyna mama.

Holly je rekla da će, ako se kamen proda, dio novca dati u dobrotvorne svrhe. Preostali novac bi uglavnom spremila za budućnost, prenosi Stuff.

I Holly i njezina mama rekle su da "nemaju problema ako se kamen ne proda" i da ga rado zadržavaju. Hollyina ponuda trebala bi biti zatvorena danas, 21. svibnja u 19:38, ali ponude se mogu dati i unaprijed.

B.K.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.