1 min. čitanja

VIDEO Večernja škola s predstavom 'Posljednja Večernja' stiže u Šibenik

VIDEO Večernja škola s predstavom 'Posljednja Večernja' stiže u Šibenik
Foto: Zvjezdica Petra

ŠIBENIK - Junaci Večernje škole predvođeni Željkom Pervanom s predstavom 'Posljednja Večernja' stižu u Šibenik u nedjelju, 16. travnja u dvoranu Baldekin, u točno 19:59 sati!

Profesor Maksimilijan Jure Kučina (Željko Pervan) i njegovi učenici Blaž (Damir Folnegović), Antimon (Ahmed El Rahim), Denis (Mladen Horvat) i Aljoša (Zlatan Zuhrić-Zuhra) u Šibenik donose salve smijeha i dosjetki, a u gotovo dvosatnom showu u izvedbi originalne postave Večernje škole publika će zasigurno i zaplakati od smijeha.

- Što možemo obećati onima koji će doći pogledati našu  'Posljednju večernju'? Obećavam da ćemo i mi doći - u svom je stilu naš najpopularniji komičar i kroničar hrvatske zbilje poručio publici ususret dolasku u Šibenik.

Foto: Zvjezdica Petra

Vijest da su se junaci Večernje škole ponovno okupili nakon gotovo 15 godina zaista je odjeknula među brojnim fanovima ovog dugovječnog humorističnog serijala. A o tome kako su nakon velike pauze došli na ideju da se ponovno okupe, Pervan otvoreno kaže:

- Nismo mi došli na ideju, tko dođe na ideju, taj propadne, nego je bio pritisak na nas sve ove godine - stalno su nas pitali - ej kad' ćete opet?

A da nisu pogriješili potvrđuje srčana publika koja puni sportske dvorane od samog početka turneje i junake Večernje škole dočekuje uz stajaće ovacije.

Šibenik je nova dalmatinska destinacija vesele ekipe Večernje škole, a ako je suditi po nedavno rasprodanim dvoranama i oduševljenoj publici u Splitu i Zadru, Dalmatinci obožavaju Večernju školu!

- Duhovit se ne može postati, ali se ne može ni prestati biti duhovit - tvrdi Željko Pervan.

B.K.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.