1 min. čitanja

JANAF produžio Ugovor o skladištenju nafte s BP-om

JANAF produžio Ugovor o skladištenju nafte s BP-om
Foto: Janaf

ZAGREB – JANAF d.d. je produžio Ugovor o skladištenju sirove nafte s kompanijom BP Oil International Limited za kapacitet od 123.000 m³ na Terminalu Omišalj za razdoblje od 1. travnja 2021. godine do 31. ožujka 2022. godine.

– Nastavak suradnje s BP-om, svjetskom integriranom naftnom kompanijom, kao i ostalim globalnim naftnim kompanijama i trgovcima naftom, pokazatelj je mogućnosti i ugleda koje JANAF ima na mediteranskom spot tržištu nafte – istaknula je Uprava JANAF-a.

– Također, to je potvrda činjenice kako smo pouzdan partner korisnicima naših usluga te ostvarujemo najviše standarde u poslovanju. Povjerenje, mogućnosti i sposobnost menadžmenta da prepozna kretanja u naftnom biznisu, daju nam za pravo optimističnu najavu postizanja dobrih poslovnih rezultata u ovoj godini uz stvaranje novih vrijednosti te rast i razvoj Društva – poručili su.

– Smatramo kako novi ugovori jamče uspješnost poslovanja te potvrđuju stratešku važnost JANAF-a u hrvatskom gospodarstvu, poglavito u energetici – kazali su u JANAF-u, izražavajući zadovoljstvo nastavkom suradnje s BP-om budući da je produženje suradnje dogovoreno prije isteka postojećeg ugovora.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.