1 min. čitanja

Jadranski pomorski servis traži pomorce: "Plaćeni doprinosi, osiguranja i beneficirani staž cijelu godinu!"

Jadranski pomorski servis traži pomorce: "Plaćeni doprinosi, osiguranja i beneficirani staž cijelu godinu!"
Foto: JPS

RIJEKA - Jadranski pomorski servis d.o.o. iz Rijeke je tvrtka specijalizirana za pružanje pomorskih usluga: tegljenja, spašavanja, ekološke zaštite mora te vađenje potonulih objekata pontonskom dizalicom. Svojim plovnim objektima osigurava sigurnost plovidbe brodova Sjevernim Jadranom od 1956. godine.

Jadranski pomorski servis d.o.o, Rijeka u floti ima 9 modernih tegljača s kojima nudimo usluge lučkog tegljenja u lukama Rijeka i Zadar, naftnom terminalu Omišalj, terminalima u Plominu i Raši te na novom LNG terminalu na otoku Krku. Angažirani smo i u brodogradilištima “Viktor Lenac”, “3. maj” i “Kraljevica” te se bavimo i tegljenjem na otvorenom moru.

Foto: JPS

Jadranski pomorski servis d.o.o. Rijeka traži više izvršitelja za radna mjesta:

  • Upravitelj stroja na brodu sa strojem porivne snage od 3.000 kw ili jačim
  • Član posade koji čini dio plovidbene straže u strojarnici – mazač
    Nudimo sklapanje radnog odnosa uz prijavu na mirovinsko i zdravstveno osiguranje (plaćanje svih doprinosa, uključujući beneficirani radni staž) te plaćanje svih prireza i poreza.

Pomorac ne treba voditi brigu da li je ostvario 183 dana ukrcaja budući da Jadranski pomorski servis d.o.o. plaća sve poreze i doprinose.

Radni turnusi su 28 dana na tegljaču / 14 dana doma. Plaća je u kontinuitetu,cijelu godinu. Za vrijeme ukrcaja pomorac ostvaruje pravo na pomorski dodatak, uključujući i hranarinu.

Prijaviti se možete na cv@jps.hr ili telefon 099/247-20-68 gdje možete dobiti sve informacije vezane uz radno mjesto i mogućnost rada u Jadranskom pomorskom servisu d.o.o.

Pridružite se našem timu kako bi i dalje mogli pružati visokokvalitetne usluge u zahtjevnom sektoru u kojem konkurencija uvijek raste.

Ljudski resursi Jadranskog pomorskog servisa

Sponzorirani sadržaj

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.