'Jadran' poziva na suradnju u vezi smještaja sezonskih zaposlenika

CRIKVENICA - Hotelska grupacija 'Jadran' poziva najmodavce i privatne iznajmljivače na iskazivanje interesa za pružanje usluga smještaja sezonskim zaposlenicima.

Hotelska grupacija 'Jadran' raspisuje javni poziv najmodavcima i privatnim iznajmljivačima za iskazivanje interesa za pružanje usluga smještaja sezonskim zaposlenicima na lokacijama: Crikvenica, Selce i Novi Vinodolski.

Uvjeti koje smještajni kapaciteti moraju zadovoljavati: kuće, sobe, apartmanski smještaj s kupaonicom te raspoloživost za iznajmljivanje u razdoblju od 1. travnja do 30. rujna 2023. godine, piše Crikva.hr.

Mole se zainteresirani najmodavci i privatni iznajmljivači da se jave putem e-mail adrese: milena.vrankovecki@jadran-crikvenica.hr do 31. siječnja 2023.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Vrijeme od siječnja do travnja vrijeme je kad treba pripremati radnike za sezonu, posebno one iz trećih zemalja
Kako zadržati radnu snagu i privući kvalitetan kadar u Hrvatsku, i ove je godine goruće pitanje za mnoge poslodavce, posebice u građevinarstvu i turizmu. Mnogi se okreću tržištu radne snage iz trećih zemalja, ponajviše Azije. O nedostatku kvalitetnih kadrova u središnjem Dnevniku HTV-a govorila je…