2 min. čitanja

Izvučen sretni dobitnik u velikoj nagradnoj igri Ine i Vise: Daniel Tkalec iz Volodera ide na putovanje iz snova!

Izvučen sretni dobitnik u velikoj nagradnoj igri Ine i Vise: Daniel Tkalec iz Volodera ide na putovanje iz snova!
Foto: PROMO

Inina velika nagradna igra, u suradnji s Visom, završila je 28. veljače. Sudjelovati su mogli članovi INA Loyalty programa koji su svoje kupnje plaćali Visa karticama, a u malo više od mjesec dana, koliko je nagradna igra trajala, zabilježeno je više od 258.000 prijava! Dnevne i tjedne nagrade su bile odlične, ali glavna je bila zbilja fantastična: putovanje iz snova u vrijednosti od 10.000 €!

Upravo nju je osvojio Daniel Tkalec, Inin vjerni kupac iz Volodera. Prilikom preuzimanja svoje nagrade nije mogao sakriti uzbuđenje:

- INA je uvijek moj prvi izbor i kad su me nazvali da sam osvojio prvu nagradu nisam mogao vjerovati. Već neko vrijeme koristim INA Loyalty i moram priznati da sam baš zadovoljan Ininim programom vjernosti koji nama kupcima nudi puno pogodnosti. Još nisam odlučio gdje ću putovati, ali svakako pošaljem razglednice!

Zdravka Demeter Bubalo, operativna direktorica Usluga kupcima i maloprodaje, čestitala je sretnom dobitniku:

- Danielu želim puno zabave na destinaciji koju odabere, sigurna sam da će mu ovo stvarno biti putovanje iz snova! Njemu se kupovina Class Plus Expert goriva i ostale robe iz naše bogate ponude na maloprodajnim mjestima Ine, kao i uživanje u odličnoj kavi ili slasnim hot dogovima iz Fresh Cornera višestruko isplatilo.“

Čestitkama se pridružila i Ivana Herceg Batić, direktorica Marketinga maloprodaje i programa vjernosti, koja se zahvalila i ostalim sudionicima i dobitnicima:

- Danielu i svim dobitnicima čestitam na osvojenim nagradama. Ostalim kupcima zahvaljujem na sudjelovanju i vjernosti i pozivam ih da nastave koristiti INA Loyalty program, kako zbog svakodnevnih pogodnosti, tako i zbog novih nagradnih igara koje za njih pripremamo!

Uz čestitke sretnom dobitniku, Martin Živković, voditelj marketinga Vise u Republici Hrvatskoj, Danielu i svima ostalim preporučio je korištenje Visa kartice:

- Visa omogućuje plaćanje i transakcije u više od 200 zemalja i teritorija diljem svijeta. Nudi optimalnu i sigurnu kupovnu moć, a korištenjem Visa kartice možete uživati u pogodnostima tijekom putovanja i nizu drugih beneficija.

U ovoj nagradnoj igri vjerni kupci Ine i korisnici Visa kartica su mogli osvojiti ukupno 41 nagradu: 35 dnevnih nagrada - 500 € na Premium Visa Gold kartici, 5 tjednih nagrada - 1.000 € na Premium Visa Gold kartici i već spomenutu glavnu nagradu – putovanje iz snova u vrijednosti od 10.000 € koja je otišla u sretne Danielove ruke. Bilo da je riječ o vašem putovanju iz snova ili svakodnevnom, običnom putovanju INA i Visa bit će vama vjeran suputnik.  

Sponzorirani sadržaj

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.