2 min. čitanja

IZLOŽBA ELEKTRIČNIH AUTOMOBILA Saznajte sve o poticajima i natječajima za električna vozila

IZLOŽBA ELEKTRIČNIH AUTOMOBILA Saznajte sve o poticajima i natječajima za električna vozila
Foto: Unsplash

CRES - Otočka razvojna agencija (OTRA) u subotu 20. svibnja u 10:00 sati na Trgu Frane Petrića u Cresu organizira izložbu električnih automobila.

U sklopu ciklusa promotivnih aktivnosti tranzicije prema čistoj energiji, koje se odvijaju pod sloganom 'Zeleno kao sunce', OTRA će u subotu 20. svibnja 2023. u 10:00 sati na Trgu Frane Petrića u Cresu organizirati izložbu električnih automobila.

Na izložbi će se moći saznati sve o električnim vozilima, punjačima, mogućnostima dobivanja poticaja, a bit će izloženi i električni bicikli i romobili.

Osim predstavnika auto kuća i njihovih vozila, svoje će automobile izložiti vlasnici električnih vozila s područja cresko-lošinjskog otočja. Oni će u razgovoru sa zainteresiranim posjetiteljima podijeliti svoja iskustva te dati odgovor na postavljena pitanja.

Foto: OTRA / Facebook

Posjetitelji će moći dobiti više informacija o ovogodišnjem natječaju Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, a moći će se i dogovoriti s djelatnicima Otočne razvojne agencije oko pomoći prilikom prijave na natječaj putem kojeg će se moći zatražiti poticaj za nabavu električnih vozila.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Luksuzni Teslini automobili okupirali otok Vir | | Morski HR
Mađarske članove kluba ljubitelja Teslinih automobila organizirano je na Vir doveo Attíla Pálinkás, vlasnik tvrtke Teslaland koja za kultne električne automobile proizvodi dodatnu sofisticiranu
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.