2 min. čitanja

Iz Splita starta ovogodišnja Paiška regata, posvećena velikom jedriličaru i strastvenom ribolovcu

Iz Splita starta ovogodišnja Paiška regata, posvećena velikom jedriličaru i strastvenom ribolovcu
Foto: Press

SPLIT - U petak 03.svibnja u 10 sati iz Splita starta ovogodišnja Paiška regata, a posvećena je velikom jedriličaru, ali i strastvenom ribolovcu nedavno preminulom Filipu Zlatanu Zoričiću članu jedriličarskog kluba Labud.

Jedriličare će po dolasku u Stari Grad dočekati domaćini uz „teću“ tople
spize, a subota je rezervirana za revijalno ribolovno natjecanje u zaljevu koje su pripremili turistička zajednica Starog Grada i športsko ribolovno društvo „Šarag“ koje je osiguralo i „ješku“ za ribolovce.

Foto: Press

Područje ribolova je Starigradski zaljev. Početak ribolova je u 10 sati, a poželjno je da sve jedrilice isplove zajedno 15 minuta ranije. Kraj ribolova je u 15 sati, a vaganje ulova i dodjela nagrada najuspješnijima od 16 sati. Lovi se svim vrstama udica iz broda (smiju se koristiti i vlastiti pribor za udičarenje). Izvagani ulov se
sortira u vrećice za izvlačenje NAGRADA PO SRIĆI. Ribolovci trebaju imati valjane ribolovne dozvole kod sebe tijekom natjecanja.

Nagrade su osigurali restoran Kod barba Luke, bistro kod Damira i Vina Tomić. Sve to će na kraju začiniti i velika „teća“ brudeta koja je pripremljena za sve jedriličare-ribolovce.

Foto: Press

Za sve navedeno pobrinuli su se domaćini, jedriličarski klub Labud, Turistička zajednica Staroga Grada i Grad Stari Grad, uz susretljivost i potporu Županijske Lučke Uprave.

- Podsjećamo sve prijavljene posade, kako je obavezna registracija i preuzimanje startnog broja, majice regate i poklon kančanice u četvrtak, 02.svibnja, od 10 do 17 sati - poručuju organizatori.

I.N.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.