1 min. čitanja

INA nosi šarene čarape

INA nosi šarene čarape
Foto: PROMO

ZAGREB – Povodom današnjeg Svjetskog dana osoba s Downovim sindromom INA nastavlja podupirati rad Udruge za sindrom Down. Glavni je cilj suradnje uključivanje osoba s tim sindromom u sve segmente života zajednice.

Sa šarenim čarapama na nogama i osmijesima na licima Inini volonteri došli su na Dan otvorenih vrata Udruge za sindrom Down te donijeli mnogo radosti i podrške. Uz moralnu tu je bila i ona novčana, čime INA nastavlja dugogodišnji projekt doniranja udruge. Ovoga puta sredstva su namijenjena za projekt „Podrška ranoj intervenciji za djecu sa sindromom Down”.

Namjera je olakšati integraciju djece u redovne vrtiće, osnovne i srednje škole te poslije u procese zapošljavanja s pomoću terapeutskih, logopedskih i edukacijsko-rehabilitacijskih terapija.

Nažalost, sustavi zdravstvene i socijalne skrbi i dalje nemaju dovoljne kapacitete i brojna djeca nisu uključena u te vrste terapija. Uz Ininu pomoć oko 40 malih štićenika udruge s područja Grada Zagreba i Zagrebačke županije sada će imati bolje šanse za integraciju u društvo. INA je time pokazala da nosi šarene čarape. Sutra ih obucite i vi te podržite borbu za uključivanje u društvo osoba sa sindromom Down.

Sponzorirani sadržaj

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.