2 min. čitanja

INA NAGRADILA 600.000 ČLANA LOYALTY PROGRAMA! Jubilarni član dobio je vrijednu nagradu – iPhone 15 Pro Max

INA NAGRADILA 600.000 ČLANA LOYALTY PROGRAMA! Jubilarni član dobio je vrijednu nagradu – iPhone 15 Pro Max
Foto: PROMO

Vjernost se uvijek isplati. Vođena tom mišlju, INA je 2020. godine pokrenula INA Loyalty program. U to se posebno uvjerio i Ivan Šarić.

Upravo on je jubilarni 600.000 član zajednice Ininih vjernih kupaca. Veliko je to postignuće za kompaniju i svakako vrijedno proslave. Ivanovo pridruživanje ovoj velikoj zajednici nagrađeno je novim mobilnim uređajem. Dobio je novi iPhone 15 Pro Max, a uručila mu ga je Ivana Herceg Batić, direktorica Marketinga maloprodaje i programa vjernosti. Slavlju se pridružio i Juraj Šebalj, naš proslavljeni automobilist i Inin dugogodišnji ambasador.

- INA me jako razveselila ovom nagradom i na tome joj se zahvaljujem. Svima preporučujem INA Loyalty program jer uvijek nudi nova iznenađenja! - rekao je Ivan koji nije ni pokušao sakriti uzbuđenje.

- Kroz INA Loyalty program uvijek smo se trudili našim članovima pružiti najbolje ponude, popuste i pogodnosti kako bi nagradili njihovu vjernost - rekla je Ivana Herceg Batić.

- Od samog lansiranja pa do danas, INA Loyalty program ostvaruje uspjehe. Broj od 600.000 članova promatramo kao krunu tih uspjeha i potvrdu da kupci cijene i prepoznaju ono što radimo. Njihova vjernost naša je snaga za daljnji razvoj i unapređenje programa! - zaključila je.

Ako se dosad još niste učlanili u INA Loyalty program vjernosti – sada je odlična prilika. Učlanite se preuzimanjem INA Loyalty aplikacije iz trgovina Google Play ili App Store ili putem internetske stranice www.inaloyalty.hr.

Odmah nakon registracije u program dobivate i dar dobrodošlice – kavu, čaj ili čips Crunch&Go, ali i 100 bodova na svom INA Loyalty računu kao znak zahvalnosti za preuzimanje aplikacije! Već 60 godina INA je svaki put uz svoje kupce, a u ovoj slavljeničkoj godini dostizanje brojke od 600.000 vjernih kupaca, najdraži je poklon za Inu.

Sponzorirani sadržaj

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.