1 min. čitanja

INA donacijom pomaže u obnovi Botaničkoga vrta u Zagrebu

INA donacijom pomaže u obnovi Botaničkoga vrta u Zagrebu
Foto: PROMO

ZAGREB - U jakom olujnom nevremenu prošlog ljeta nastradao je i Botanički vrt u Zagrebu. Brojne biljke, nasadi, a pogotovo stabla, su oštećena ili uništena. Sanacija nastale štete nije jednostavna, ali uz pouzdane partnere sve je lakše.

INA je odlučila pomoći i u to je uključila svoje vjerne korisnike. Za svaku kavu koju su korisnici INA Loyalty programa kupili od 14. do 28. prosinca, koristeći prigodni kupon, INA je u njihovo ime donirala 1 € za obnovu Botaničkoga vrta. Naravno, dobro se dobrim vraća pa su i korisnici na kavu dobili simboličan popust.

Zrno po zrno pogača, kamen po kamen palača, odnosno kava po kava i zajedničkim snagama Ine i vjernih INA Loyalty članova osigurano je gotovo 19.000 € donacije za Botanički vrt u Zagrebu. Iznos će se u cijelosti iskoristiti za nabavu novih sadnica i obnovu oštećenih nasada.

INA je, zajedno sa svojim vjernim korisnicima, još jednom dokazala da male geste mogu pokrenuti lavinu dobrote. Kad se dijeli, dobrota se množi, a ovaj put je umnožak gotovo 19.000 za povratak sjaja Botaničkoga vrta u Zagrebu!

Sponzorirani sadržaj

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.