1 min. čitanja

HNK HAJDUK: “Oliveru je bio teži poraz ‘Ajduka nego slabije proć’ na festivalu”

HNK HAJDUK: “Oliveru je bio teži poraz ‘Ajduka nego slabije proć’ na festivalu”
Photo: Miro Gabela / hajduk.hr

SPLIT – HNK Hajduk se oprostio od svog Olivera, prisjećajući se nastupa na klupskim godišnjicama i nastupu za 100. rođendan osnutka kluba. Podsjetili su na Oliverovu rečenicu: “Ja sam jedan od najžešći, teži mi je poraz Ajduka nego kad na nekom festivalu slabije prođem. Da bi svoja tri prva mista za jedno Ajdukovo.”.

“Jutros je u splitskoj bolnici nakon teške bolesti preminuo legendarni splitski pjevač i veliki ljubitelj našeg Kluba Oliver Dragojević.

Rođen je u Splitu, 7. prosinca 1947. godine. Gradu Splitu i Dalmaciji posvetio je brojne pjesme, posebno je bio zaljubljenik u Hajduk.

Bio je dio navijačkog puka, možemo s pravom reći: „Bio je jedan od nas“ i zato je još tužnija cijela Hajdučka obitelj, koja ga nikada neće zaboraviti.

Pamte se njegovi nastupi u povodu brojnih klupskih godišnjica, a posebno je Oliver bio ponosan što je bio jedan od odabranih pjevača koji je nastupio u Hrvatskom narodnom kazalištu za 100. rođendan osnutka HNK Hajduk.

Više desetljeća nastupao je na Bilim noćima diljem zemlje i inozemstva, a nije nevažno reći da se odazivao na brojne klupske aktivnosti…

“Ja sam jedan od najžešći, teži mi je poraz Ajduka nego kad na nekom festivalu slabije prođem. Da bi svoja tri prva mista za jedno Ajdukovo.”.

Počivao u miru, dragi naš Olivere…

PROČITAJTE JOŠ: GORAN KARAN U EMOTIVNOM PISMU: “Dobri moj Oliver, fala ti”

R.I.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.