>
  1 min. čitanja

HAK: Prometna nesreća u Rijeci otežava promet na Jadranskoj magistrali

HAK: Prometna nesreća u Rijeci otežava promet na Jadranskoj magistrali
Foto: Morski HR

RIJEKA – Zbog prometne nesreće na Jadranskoj magistrali (DC8) u Liburnijskoj ulici u Rijeci vozi se otežano, izvijestio je u nedjelju ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Vremenski uvjeti povoljni su za vožnju, a promet je pojačan na gradskim prometnicama, obilaznicama i pojedinim graničnim prijelazima sa Slovenijom i Bosnom i Hercegovinom, a povremeni zastoji mogući su na dionicama gdje traju radovi.

Tijekom dana očekuje se povećana gustoća prometa, a moguća je vožnja u koloni uz povremene zastoje i na pojedinim dionicama autocesta, na Krčkom mostu u oba smjera, Jadranskoj magistrali, Istarskom ipsilonu u smjeru graničnih prijelaza Kaštel i Plovanija i kod tunela Učka i povremeno u trajektnim lukama i pristaništima.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim cestama u Istri i priobalju vrijedi danas od 12 do 23 sata.

U povodu Dana antifašističke borbe zabrana će biti 21. lipnja od 15 do 23 sata i 22. lipnja, od 14 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama i na državnoj cesti DC1, prenosi N1.

Hina

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.