1 min. čitanja

HAK: pojačano na A1 u oba smjera

HAK: pojačano na A1 u oba smjera
Foto: HAK

Promet je prijepodneva pojačan na svim važnijim cestama, prilazima turističkim središtima, trajektnim lukama i pristaništima te pojedinim graničnim prijelazima, javlja Hrvatski autoklub.

Na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče osobito je gust promet između Zagreba i Zadra u oba smjera, no bez dužih čekanja na naplatama Lučko i Demerje. Na Istarskom ipsilonu promet je pojačan prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija u smjeru Slovenije, kod tunela Učka i na čvoru Matulji. U oba smjera je gust promet i na Krčkom mostu, prema kopnu vozi se u koloni dugoj oko 4 kilometra.

HAK javlja i da je Pelješki most od jučer pa do subote, 20. kolovoza u noćnim satima između 22 i 6 sati ujutro zbog ispitivanja opreme u tunelima za sav promet zatvorena državna cesta D674 između čvorova Brijesta i Zaradeže. Pri tom podsjećaju da su Pelješki most i pristupne ceste namijenjeni isključivo prometu motornih vozila.

Zbog izgradnje druge cijevi tunela Učka, vozi se uz privremenu regulaciju prometa. Između čvorova Lupoglav i Vranja (A8) zabranjen je promet za izvanredne prijevoze šire od 3 metra, a posebna je regulacija prometa u vrijeme miniranja.

Zbog radova za dio vozila zatvorena cesta Gračac-Knin  

Od danas pa do 18. studenoga na državnoj cesti DC1 Gračac-Knin zbog radova na nadvožnjaku Sučević bit će zabranjen promet za teretna vozila i autobuse i sva ostala vozila čija ukupna masa premašuje 3,5 tone. Obilazak je kroz Gračac-Obrovac-Benkovac-Knin. Ostala vozila prometuju naizmjence, uz semafore, javlja HAK.

Zbog održavanja auto utrke Formula driver Ogulin u nedjelju 21. kolovoza u vremenu od 7 do 19 sati za sav promet bit će zatvorena dionica županijske ceste iznad sela Puškarići do ŠRC Kneja. Promet prema naseljima Bjelsko, Jasenak i Drežnica te prema Ogulinu biti će propuštan svaka dva sata, obavještava HAK.

Pomorski promet zasad teče bez problema.

V.K.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.