Grad Rab nastavlja s provođenjem projekta 'Moj Rab bez azbesta'

RAB - Grad Rab i u 2023. nastavlja s provođenjem projekta 'Moj Rab bez azbesta' kojim sufinancira uklanjanje krovnih pokrova koji sadrže azbest s objekata na području grada.

Pravo na korištenje nepovratnih financijskih sredstava Provoditelja natječaja može ostvariti fizička osoba na postojećem objektu koji se nalazi na području Grada Raba, a koji je u vlasništvu te fizičke osobe ili suvlasništvu iste uz pisanu suglasnost ostalih suvlasnika.

Opravdani troškovi uklanjanja krovnih pokrova koji sadrže azbest s objekata u vlasništvu fizičkih i pravnih osoba, a koji se nalaze na području Provoditelja natječaja bit će sufinancirani nepovratnim novčanim sredstvima u visini od 13,27 eura po četvornom metru uklonjenog krovnog pokrova, a najviše do 663,61 eura po prijavljenom objektu, do iskorištenja raspoloživih proračunskih sredstava.

Ukupan iznos sredstava za sufinanciranje osiguranih u Proračunu Grada Raba za 2023. godinu iznosi 13.275,00 eura.

Natječaj je otvoren od 1. veljače do 1. ožujka 2023. godine, a tekst natječaja i prateće obrasce možete naći na službenoj stranici Grada Raba.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Radovi na rekonstrukciji i sanaciji obale u luci Rab teku po planu
Početkom listopada 2022. započeli su radovi na rekonstrukciji i sanaciji obale u luci Rab, jedne od najvećih investicija Županijske lučke uprave Rab od njenog osnutka. Za sada se odvijaju u skladu s osnovnim planom. Dovršetkom radova umanjit će se utjecaj juga i valova na akvatorij luke Rab,…