1 min. čitanja

Goran Višnjić s “Krilima oluje” leti od Zemunika do Šibenika

Let Gorana Višnjića s „Krilima Oluje“ nastavak je suradnje s Hrvatskom vojskom, a ovime se Višnjić pridružio promociji poziva vojnog pilota, najavili su iz Ministarstva obrane.

Akrobatska grupa Hrvatskog ratnog zrakoplovstva „Krila Oluje“ u petak, 28. lipnja 2019. izvest će trenažni let iz vojarne „Pukovnik Mirko Vukušić“ u Zemuniku do Šibenika gdje će sudjelovati u programu zatvaranja 59. Međunarodnog dječjeg festivala.

„Krilima Oluje“ za vrijeme njihovog trenažnog leta, pridružit će se i jedan od najpoznatijih hrvatskih glumaca, Goran Višnjić.

HRZ / M. Karačić

Naime, let s „Krilima Oluje“ nastavak je uspješne suradnje poznatog glumca i Hrvatske vojske, a letom s hrvatskim pilotima Višnjić pruža podršku promociji poziva vojnog pilota.

Također, Višnjić će iz  aviona Pilatus PC-9M najaviti program zatvaranja 59. Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku na kojem već tradicionalno nastupaju i „Krila Oluje“.

Dolazak Višnjića u bazu Zemunik očekuje se oko 13 sati gdje će ga dočekati piloti „Krila Oluje“ na čelu sa satnikom Darkom Belančićem.

Nakon toga, uslijedit će priprema Višnjića za let gdje će biti upoznat sa svim procedurama i ključnim informacijama za let u avionu Pilatus PC-9M koji je planiran u 14.45 sati.

Ideja za zajedničkim letom s „Krilima Oluje“ rodila se 2017. kada je za vrijeme snimanja filma „General“ Višnjić posjetio „Krila Oluje“.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.