2 min. čitanja

FOTO Otvorena 11. samostalna izložba podvodnih fotografija Damira Zuruba

FOTO Otvorena 11. samostalna izložba podvodnih fotografija Damira Zuruba
Foto: Vedran Metelko

ZAGREB - U Zagrebu je otvorena 11. samostalna izložba podvodnih fotografija najboljeg višestrukog svjetskog podvodnog fotografa Damira Zuruba. Na Trgu žrtava fašizma u Galeriji Vladimira Horvat mogu se vidjeti predivne fotografije uz koje možemo zaroniti ispod površine te na trenutak biti dio tog čarobnog svijeta dubina.

Na otvorenju se okupilo stotinjak posjetitelja, prijatelja, ronilaca, članova ronilačkog kluba “Roniti se mora” koji su došli pogledati fotografije. Izložbu su otvorili Damir Zurub (autor), Damir Tiljak (voditelj galerije) te Hrvoje Prćić glavni urednik National Geographic Hrvatska.

Autoru izložbe su ronjenje i podvodna fotografija postali njegov drugi dom, potraga za mirom te drugačijom perspektivom sklada koje život u morima, jezerima i rijekama mogu pokazati. Fotografije snimljene diljem svijeta postale su sinonim jedinstva, života i postojanja. Kao što je i sam autor rekao: “Neka fotografije pričaju o svemu”.

Izložba će biti otvorena u Galeriji Vladimira Horvat do 14. studenog 2022. godine. Na izložbi možete pogledati fotografije koje su nastale na putovanjima diljem svijeta koje je Damir snimio obilazeći podmorja Indonezije, Egipta, Meksika te ljepote Jadranskog mora od Rovinja do Molunata.

Sandra Špoljarić

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.