2 min. čitanja

FOTO Na hodočašće svetom Nikoli u Kraljevici zaronilo 58 ronilaca

FOTO Na hodočašće svetom Nikoli u Kraljevici zaronilo 58 ronilaca
Foto: Danijel Frka

KRALJEVICA - Usprkos vremenskim neprilikama - kiši koja je gotovo neprekidno padala, na 14. podmorskom hodočašću Svetom Nikoli u Kraljevici okupilo se 58 ronilaca iz svih krajeva Hrvatske te ronioci iz Slovenije i Austrije, još jednom potvrdivši tradiciju koja traje.

Manifestaciju je otvorio gradonačelnik Grada Kraljevice gosp. Dalibor Čandrlić, a Sveti Nikola pobrinuo se da more bude mirno i ne previše hladno za one koji su ronili u mokrim odijelima.

Sretni nalaznici počastili su se i sa dvije boce pjenušca koje smo prethodno sakrili u podmorju, a kuhano vino, topli čaj i slanci prodonijeli su dobrom raspoloženju prije i poslije ronjenja.

Kao kruna svega, za vrijeme zajedničkog ručka u hotelu Kraljevica održana je tombola za sve sudionike sa vrijednim nagradama. Hvala svima koji su, bez obzira na lošu prognozu, ostali vjerni našojh tradiciji i počastili nas svojim dolaskom i tako još jednom potvrdili popularnost ove jedinstvene manifestacije - podmorskog hodočašća Svetom Nikoli u Kraljevici.

Danijel Frka

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.