2 min. čitanja

FOTO Izgorjela brodica u Svetom Filipu i Jakovu

FOTO Izgorjela brodica u Svetom Filipu i Jakovu
Foto: DVD Sv. Filip i Jakov

SVETI FILIP I JAKOV - Službenici Lučke kapetanije Zadar zaprimili su u nedjelju, 4. lipnja, u 12.08 sati, posredstvom Županijskog dojavnog centra ŽC 112 dojavu o požaru na brodici u moru, ispred mjesnog kampa u mjestu Sv. Filip i Jakov zaprimili su jučer, 4. lipnja, u 12.08 sati, posredstvom Županijskog dojavnog centra ŽC 112.

U koordinaciji sa MRCC Rijeka na poziciju nesreće angažirana je Javna vatrogasna postrojba JVP Zadar, čiji pripadnici su nedugo po dolasku ugasili požar na brodici, koja je ostala plutati na udaljenosti oko 30 metara od obale, a o nesreći je obavještena i Policijska postaja Biograd na moru.

Službenici Lučke kapetanije Zadar potvrdili su da u nesreći nema stradalih niti ozlijeđenih, kao niti onečišćenja mora, a nakon što je opožarena olupina dotegljena i nasukana na oko 10 metara od obale gdje ne predstavlja opasnost za odvijanje pomorskog prometa, proveden je očevid o uzrocima požara.

Iz nadležnosti Lučke kapetanije Zadar vlasniku opožarene brodice izdan je nalog za uklanjanje olupine, koja bi tijekom današnjeg dana trebala biti izvađena iz mora i deponirana u luci Sv. Filip i Jakov, radi daljnjih izvida.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.