2 min. čitanja

FOTO Dječica iz šibenskih vrtića i osnovnih škola krasila obilježavanje "Valentinova u Šibeniku"

FOTO Dječica iz šibenskih vrtića i osnovnih škola krasila obilježavanje "Valentinova u Šibeniku"
Foto: Grad Šibenik

ŠIBENIK - U organizaciji Grada Šibenika, Turističke zajednice grada Šibenika, Radio Šibenika te udruga Fotopoetika, RatCat kolektiv i Top Events, na Poljani je danas obilježeno Valentinovo. Prigodni program u povodu Dana zaljubljenih „Valentinovo u Šibeniku“ obogatila su djeca iz šibenskih dječjih vrtića i osnovnih škola.

Uz glazbenu podlogu koju je pripremila i osmislila ekipa Radio Šibenika, prisutne će zabavljati Dječak Paško, omiljeni lik evenata za djecu i odrasle. Zabavne igre i animacija u Paškovoj režiji upotpunila je proslava šestog rođendana te popularne šibenske maskote.

Ni ove godine nije izostala dječja likovna radionica, koja je nazvana „Manifest ljubavi“ te izložba radova na temu ljubavi, prepoznatljivi valentinovski vizual dizajnera Danijela Hrga, a za darivanje sugrađanki cvijećem na najromantičniji blagdan u godini tradicionalno je zadužena Turistička zajednica Grada Šibenika uz predstavnike Grada Šibenika.

U RatCat produkciji, pak, posredstvom digitalnih platformi sudionika emitirat će se video s ovogodišnjeg „Valentinova u Šibeniku“.

I.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.