1 min. čitanja

Evo zašto je Mljet za rekreativce sada možda i najljepše mjesto na Jadranu!

Evo zašto je Mljet za rekreativce sada možda i najljepše mjesto na Jadranu!
Foto: NP Mljet

MLJET - Nacionalni park Mljet je predivan u sva godišnja doba, a od 1. listopada brojne turističke usluge i doživljaji dostupniji su po povoljnijim cijenama.

- Pozivamo Vas da posjetite NP Mljet u tjednu od 2. do 8. listopada po promotivnim cijenama i sudjelujte u rekreativnim aktivnostima koje nudimo kroz događaj "The great refresh".

U trajanju od 2.-6.10. nudimo Vam mogućnost sudjelovanja u rekreativnim izletima kroz pet različitih aktivnosti. Možete SUP-ati na jezerima Parka, ići na turu kajakom, penjati se, voziti bicikl, planinariti.

U subotu, 7.10 organiziramo utrku MLJET TRAIL, a u nedjelju, 8.10. Mljet trail kids za najmlađe. Pripremili smo sedmodnevni užitak za ljubitelje outdoora, na lokaciji koju već svi dobro poznajete!

Prijave za drugu po redu MLJET TRAIL utrku su još otvorene i pozivamo sve zainteresirane da se odvaže pretrčati neku od naših staza.

Iskoristite sunčano vrijeme i za produženi vikend posjetite NP Mljet! Odrasle osobe će moći kupiti ulaznicu po cijeni od 9,75 EUR, studenti 5,20 EUR, djeca od 8 do 18 godina po 3,25 EUR. Ulaznica za djecu ispod 7 godina je i dalje besplatna.

NP Mljet je moguće posjetiti katamaranom Krilo – Kapetan Luka iz pravca Splita te trajektom Jadrolinije iz luke Prapratno na poluotoku Pelješcu.

NP Mljet je otvoren za posjetitelje od 7.30 do 19.30 sati do sredine listopada, a za sve buduće najave i dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na turizam@np-mljet.hr ili na 020 744 041 - poručuju iz ovog nacionalnog parka.

Sponzorirani sadržaj

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.