1 min. čitanja

Eksplozija u Betini: Lakše ozlijeđen mehaničar no njegov auto servis pretrpio veliku štetu

Eksplozija u Betini: Lakše ozlijeđen mehaničar no njegov auto servis pretrpio veliku štetu
Foto: Rudinapress/H. Pavić

TISNO/BETINA - U eksploziji koja se jutros nešto iza 10.30 sati dogodila automehaničarskoj radioni “Robi” u Betini ozlijeđen je automehaničar i pričinjena je velika materijalna šteta na građevini, alatima i automobilima.

Prema informacijama koje su službeno potvrđene u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj, ozljede stradalog majstora nisu ozbiljne i on će nakon obavljenih pregleda i pružene pomoći iz šibenske bolnice biti upućen na kućnu njegu. Očevici kažu da je riječ o opeklinama, a da težih ozljeda nema zahvaljujući poštivanju sigurnosnih pravila. Zbog velike materijalne štete očekuje se da će očevid trajati barem do večeri.

Foto: Rudinapress/H. Pavić

Vlasnik radione Robi Jakovčev, još jedan majstor i mušterije koje su su zatekle u radioni nisu ozlijeđeni. Nesreća se dogodila prostoru u kojem se na automobile ugrađuju i servisiraju plinske instalacije, a koji je iz predostrožnosti odvojen od glavne radione. Očevici kažu da je iz plinskih instalacija ili boce automobila na popravku curio plin, a da je detonaciju izazvala iskra s električnih instalacija automobila.

Moglo se čuti i da je ovaj incident jako iznenadio sve koji poznaju vlasnika radione, s obzirom na njegovu iznimnu pedantnost. Auto servis “Robi” je u požaru prije 12 godina potpuno uništen, a nakon obnove su svi aspekti sigurnosti na radu i zaštita od požara podignuti na najvišu moguću razinu.

Očekuje se da će policija rezultate očevida objaviti sutra ujutro, piše portal Rudinapress.

I.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.