Dugi otok trail u potrazi za volonterima

DUGI OTOK - Organizator svim volonterima osigurava hranu i piće za vrijeme trajanja utrke te podmiruje trošak prijevoza, a tu je i poklon paket. Evo kako se prijaviti.

Uskoro se održava jedna od utrka s najljepšim vidicima, a ako ste željni sudjelovati barem kao volonter, možete se prijaviti OVDJE.

- Nadamo se da ćete i ove godine biti s nama i doprinijeti nezaboravnoj atmosferi Dugi Otok Traila koje će se održati 11. ožujka 2023. - pozivaju organizatori.

Svim volonterima osigurana je hrana i piće tijekom zaduženja za vrijeme trajanja utrke, a svaki će volonter na poklon dobiti opremu koju će nositi tijekom trajanja utrke i koju će zadržati u svom vlasništvu.

Organizator će volonterima podmiriti trošak prijevoza isključivo za prijevoze dogovorene s organizatorom. Ostali troškovi neće biti podmireni, volonteri za svoj rad ne dobivaju novčanu naknadu.

Na poklon će dobiti paket s 'Dugi otok trail hoodicom'.

Foto: Dugi Otok Trail / Facebook

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Kreću prijave za utrku Dugi Otok Trail 2023.
Kreću prijave za Dugi Otok Trail 2023. koji će se održati 11. ožujka, a sudionici će pritom moći uživati u pogledu na očaravajuće prizore parka prirode Telašćica i otočja Zadarskog arhipelaga. Za natjecatelje su pripremljene tri staze različite zahtjevnosti. Središnje mjesto događanja j…