2 min. čitanja

Dubrovačka biskupija objavila javni poziv za zakup pet poslovnih prostora i jedno zemljište

Dubrovačka biskupija objavila javni poziv za zakup pet poslovnih prostora i jedno zemljište
Foto: Dubrovačka biskupija, DuList

Dubrovačka biskupija objavila je javni poziv za iskazivanje interesa za pet poslovnih prostora i jedno zemljište. Ugovori se sklapaju na rok do pet godina, bez mogućnosti produljenja.

- Dubrovačka biskupija s povezanim pravnim osobama, dajući u zakup poslovne prostore pokriva značajan dio troškova svoga poslanja i pastoralnog djelovanja. Trenutno su slobodna četiri poslovna prostora, a oglašavamo i zemljišta za čiji zakup možete iskazati interes putem obrasca. Time, kao i proteklih godina, želimo dobiti što jasniji i transparentniji uvid u stanje i poslovne mogućnosti potencijalnih zakupnika kao i namjeravanih djelatnosti - objavili su iz Biskupije.

- Temeljem pristiglih prijava Povjerenstvo Dubrovačke biskupije donijeti će odluku o potencijalnim zakupoprimcima za sljedeće razdoblje. Iako je visina zakupa bitna stavka, ona nije jedini kriterij po kojem će se odlučivati. Zato vas molimo da što preciznije ispunite priloženi obrazac. Dubrovačka biskupija štitit će privatnost vaših odgovora, a vi svojom prijavom jamčite istinitost podataka. Ako se naknadno pokaže da u ispunjavanju ovog obrasca niste naveli istinite podatke, vaša prijava bit će poništena, odnosno to će predstavljati razlog za raskid Ugovora.

Svi ponuditelji bit će obaviješteni elektroničkim putem o donesenoj odluci Povjerenstva Dubrovačke biskupije. Povjerenstvo nije vezano niti jednom od zaprimljenih ponuda te ima isključivo pravo donijeti odluku o ponuditelju kojeg smatra najpovoljnijim, odnosno ne prihvatiti niti jednu od zaprimljenih ponuda bez posebnog obrazloženja i postojanja bilo kakve odgovornosti spram ponuditelja ili trećih osoba. Prve godine zakup se plaća za cijelu godinu unaprijed, a ostale četiri godine zakup se plaća mjesečno za tekući mjesec. Ugovor se sklapa na pet godina bez mogućnosti produljenja. Ako imate potrebu za drugačijom praksom i drugačije prijedloge molimo Vas da to već sada navedete i obrazložite u ovom obrascu - objasnili su.

Radi se o prostoru u Solitudu, površine 6.200 m2. Kod prijave je potrebno navesti planove svih djelatnosti i eventualnog uređenja cijelog ograđenog prostor, a daje se u zakup na 2 godine, odnosno do 31.12.2025.

U povijesnoj jezgri na raspolaganju su poslovni prostori u Kovačkoj ulici 5, površine 18m2, u Đorđićevoj ulici, površine 39,05m2, Uz Jezuite 4, površine 19,19m2 te skladišni prostor u Božidarevićevoj ulici, površine 20m2. Od zemljišta se u najam daju župni maslinici na području Šipana.

Više informacija pronađite OVDJE.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.