2 min. čitanja

Državni inspektorat opozvao Kravlji sir s tartufima

Državni inspektorat opozvao Kravlji sir s tartufima
Foto: Unsplash / Ilustracija

ZAGREB - Državni inspektorat obavještava potrošače o opozivu proizvoda Kravlji sir s tartufima zbog mogućnosti kontaminacije bakterijom. Proizvođač je Paška sirana, a na tržište ga stavlja tvrtka Zigante Tartufi.

Državni inspektorat Republike Hrvatske obavještava potrošače o opozivu proizvoda Kravlji sir s tartufima (240 grama, LOT 621LWH, najbolje upotrijebiti do 1.travnja 2023.) zbog mogućnosti kontaminacije bakterijom iz roda Listeria monocytogenes.

Proizvod nije u skladu s Uredbom Komisije (EZ) br. 2073/2005 od 15. studenoga 2005. o mikrobiološkim kriterijima za hranu, stoji na stranici Državnog inspektorata.

Proizvođač sira je Paška sirana, a na tržište stavlja Zigante Tartufi. Obavijest se odnosi isključivo na navedeni proizvod.

B.K.

Iz prodaje povučena sušena smokva iz Turske | | Morski HR
Državni inspektorat Republike Hrvatske obavještava potrošače o opozivu proizvoda Sušena smokva NATURA 200g iz Turske, zbog nedopuštenih kontaminata. Radi se o proizvodu EAN KOD: 3859892798031, LOT
Državni inspektorat opozvao cijeli set Kinder proizvoda zbog salmonele | | Morski HR
Različiti proizvodi Kinder – Kinder Surprise Maxi, Kinder Schokobons i Kinder Happy Moments povlače se s polica trgovina. Državni inspektorat Republike Hrvatske obavještava potrošače o opozivu
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.